A Balatonlelle Lions Club is segíti a háborús menekülteket

A Balatonlelle LIONS Club - taglétszámához mérten – jelentős értékű adományokkal támogatta az Ukrajnából hazánkba menekülteket:

  1. 25.000 Ft pénzadományt küldtünk - a klubunk költségvetése terhére – az Első Nyíregyházi Lions Club számlaszámára, a menekültek támogatási alapjának.
  2. 165.000 Ft pénzbeli adományt tettünk be a klubunk pénztárába, ezt az összeget adtuk át a Balatonlellén elszállásolt, több mint száz, - többségében gyermekek és édesanyák – ellátását biztosító helyi Család- és Gyermekjóléti Szolgálat részére. Ezt az adományunkat a klubtagjaink és a támogatóink saját maguk adták össze.
  3. Gregorics László klubtagunk cége hét tonna, tartós élelmiszert juttatott el Ukrajnába a háború kezdetén, saját teherautójukkal. Az adományuk értéke milliókban mérhető.
  4. Úgyszintén Gregorics László klubtagunk cége, a Halker Kft., a Balatonlellén elszállásolt háborús menekültek (a több mint 100 fő) napi főétkezésének teljes költségét 15 napra magára vállalta. Ezen adományuk értéke is milliókra rúg.

Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Balatonlelle Lions Club

Adószámunk:

Számlaszám:


cím: 0 ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba