A Kaposvár Center LC Anyák napi meglepetése

A Balatonlelle LC fiókklubja, a Kaposvár Center LC Anyák napja alkalmából a Borostyánvirág Anyaotthon lakóit lepte meg, csodás napot varázsolva az otthonban élők számára.

A Kaposvár Center Lions Club beszámolója:

A női lélek nem alkot, hanem megért, nem okoskodik, hanem megérez, nem tud, hanem megsejt."
A nőiesség és a női méltóság megőrzése az új divatirányzat, de mi most nem a fodros, csipkés, buggyos, rakott, kislányosan elbűvölő, masnis ruházatra gondoltunk, hanem ami bennünk van. Méltóságnak hívják .Vonzónak lenni nem a tökéletes katalógus test, fehérnemű modell, hanem egy szívből jövő, őszinte mosoly. Ezt a mosolyt igyekeztünk a Borostyánvirág Anyaotthonban élők ajkára varázsolni, mondhatjuk nagy sikerrel!
 
Fodrászokat, manikűröst és városunk asszonyait, leányait hívtuk segítségnek. Sok mindent kaptunk, ami pedig hiányzott, megvásároltuk, hogy a „NŐI TÁSKÁK” tartalma (tusfürdő, szappan, sampon, testápoló, kézkrém, dezodor, fogkefe, fogkrém, ajakápoló, tampon, betét, papírzsebkendő), mindenki számára egyforma legyen. Kaptunk olyan kozmetikai szereket is amelyekre nem számítottunk! Ezeket a helyes táplálkozás és fogmosás előadásunk után feltett kérdéseinkre jó választ adók kapták jutalmul. A gyerekek plüss játékfigurákat nyerhettek.
 
Hogy ez a nap igazán róluk, az anyákról szóljon, és ne a konyhában keljen ebéd főzéssel tölteni a délelőttöt, minden családnak pizza ebédet biztosítottunk. A kisebbeknek is szerettünk volna a kedvébe járni, így egy kedves, nagyon lelkes ifjonc segítségével kisütöttünk 100 palacsintát is.
 
A többletterméket a további felhasználás és szétosztás céljából átadtuk az otthon vezetőségének.
A szépítkezésben segítségünkre voltak a Kaposvári SZC Lamping József Technikum és Szakközépiskola tanulói, Magyarfi Lara, Kovács Lajos, oktatójuk Bogdán Krisztina. A szép körmöket Molnár Sarolta varázsolta. A "NÖI Táskák" gyűjtését vállalta Lovász Márta divattervező a Lovász Márta Szalonban, Falvai Veronika a Magic Dancben, a Földi Krisztina a Crystal Nails Deja Vu Szaküzletben és a Garda Fehérnemű Szaküzletben Gabi és IIdikó. Pécsről Hajdu Kata Pécs Első Lions Clubból és Székesfehérvárról Ságiné Farkas Gyöngyi.Tervezésben, plakátok nyomtatásában Légrádiné Egyed Éva.
 
Támogatóinknak köszönjük a sok-sok higiénés terméket, táskát!
 
A pizzákat a 67-es Pizzéria biztosította.
 
Kiszámoltuk e csodálatos nap anyagi vonzatát. Összértéke meghaladta a félmillió forintot.
 
KÖSZÖNJÜK!

Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba