Aktív decembert zárt a Kaposvár Center Lions Club

2021 decembere igencsak aktív volt a Balatonlelle LC fiókklubja, a Kaposvár Center Lions Club számára, hiszen számtalan jószolgálati eseménnyel tették szebbé a rászorulók életét, sokat dolgoztak a klub tagjai. Ezekből a programokból szemezgettünk most Olvasóinknak!

  • A klub avatási ceremóniáján összegyűjtött pénzt a Gyöngyfa Napközi Otthonnak ajándékozták, 200 ezer forintot. Ebben az intézményben olyan többszörösen sérült felnőttek vannak napközben, akiket sajnos nem lehet otthon egyedül hagyni. A Gyöngyfa Napközi Otthon meghívására egy kis színházi előadással egybekötött Mikulás ünnepségen vettek részt a klub tagjai, rendkívűl emelkedett hangulatban, sok-sok nevetéssel, közös énekléssel. Az ajándékcsomagokban volt csoki, szaloncukor, mandarin, fogkefe, fogkrém és a vírushelyzetre való tekintettel Lions logós szájmaszkok is. A programot közösen valósították meg a Székesfehérvári Első Lions Clubbal. Minden gondozottnak egy tábla csokival járultak hozzá a mikuláscsomagok megtöltéséhez.
  • A klub igazi karácsonyi meglepetésként érkezett a Liget Idősek Otthonába december 16-án. Pillanatok alatt megtelt a társalgó. Igazán meleg fogadtatásban volt részük. A lakók mindjárt tudták, hogy a "dinnyés" oroszlánok jöttek, emlékezve a nyári dinnyeszállításra, és arra a finom almáspitére, melyet Tomka Anna bioalmáiból sütöttek. Most egészségügyi termékeket, csokit, narancsot ajándékoztak, hálás, mosolygó szemeknek örülhettek. A klub tagjai 2021. december 20-án és a nagy sikerre való tekintettel 23-án is karácsonyi meglepetésként házi süteményekkel ajándékozták meg az otthon lakóit és a Liget Idősek Klubját. A fenyőfa díszítés közben mindenkinek jólesett a friss, meleg rétes, a muffinok és a többi finomság. Az Idősek Klubját látogató, nagyon rossz körülmények között egyedül élő néninek meleg ruhákat, pulóvereket, szaloncukrot adományoztak.
  • 2021. december 16-án a klubtagok két jól megpakolt autóval érkeztek a Vakok és Gyengénlátók Somogy Megyei Egyesületéhez, ahol már nagyon várták őket. A szeretet ünnepére készülve, a tavalyi évhez hasonlóan tartós élelmiszereket, gyümölcsöt, csokoládét, bejglit, finom szalámikat, tejtermékeket ajándékoztak az egyesület tagjainak. Sikerült megnövelnünk a támogatottak létszámát, így a többszázezer forint értékú adománnyal 50 rászoruló családnak tudták könnyebbé, szebbé tenni a Karácsonyt.

Az Egyesület köszönő szavai:

KÖSZÖNJÜK CENTER LIONS CLUB KAPOSVÁR

A hála és köszönet nem eléggé fejezi ki, hogy mit is éreztünk, amikor az idei évben ismét megajándékozta Egyesületünket a Center Lions Club Kaposvár. Munkatársaink, 50 látássérült - Kaposvár és környéki - tagunk részére készítették el és adták át ezeket az "angyalcsomagokat" (én neveztem el így), Karácsony közeledtével!

A megajándékozottak köszönetnyilvánításait, meghatottságait és ünnepi jókívánságait is ezen sorokkal szeretném kifejezni! ❤️

Tomka Anna, Ágnes Liszovszki és kedves segítőcsapata bizonyítja, hogy:

"Szálljon szívünkbe áldott akarat,
Ez kösse egybe mind a kezeket.
Karácsony édes ünnepén
Te légy vendégünk: Jóság és a Szeretet!"

  • 2021. december 22-én mozilátogatásra hivták meg a Borostyánvirág Anyaotthon lakóit valamint a Mélyben és Reményben Alapítvány rászoruló gyermekeit. Sajnos megint találtak a résztvevők között számos családot, gyermeket, akik még sohasem voltak moziban! A kapott visszajelzések szerint a lehetőségnek, a filmnek nagy sikere volt. A gyerekek rendkívül vidáman tértek haza és még napokig meséltek, dúdolgattak.
  • A tavalyi évben elindított anyaotthonokban és családok átmeneti otthonaiban végzett országos egészségügyi szűrővizsgálatuk eredményeként ismét sikerült örömet okozniuk és ingyenesen szemüveghez juttatniuk egy nagyatádi otthon lakóját. Viselje egészséggel!

Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Balatonlelle Lions Club

Adószámunk:

Számlaszám:


cím: 0 ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba