Bögre Buli a Borostyánvirág Anyaotthonban

A Balatonlelle LC fiókklubja, a Kaposvár Center Lions Club Közhasznú Egyesület, idén is megtartotta, 2023. november 28-án a Borostyánvirág Anyaotthonban a már hagyományosnak számító "Bögre Buliját". A bögréket megtöltötték ajándékokkal, higiénés termékekkel, mosószerrel az édesanyák számára, édességekkel a gyerekeknek.

A bögrék mellé plüssfigurákat is adtak. A klubtagok csodás, finom házi sütiket készítettek. Az édességek mellé, ahogy eddig is, mindig fogkrémeket és fogkeféket adtak át az intézmény lakói számára. A klub által adományozott fenyőfa már ünnepi díszben pompázik.

Fényénél biztosan jólesik majd a mesék hallgatása, mivel egy jólelkű adományozó 50 db. mesekönyvet juttatott el a klubon keresztül az otthon lakóinak.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba