Diákok is segítettek a menekültek élelmezésében

A Balatonlelle Lions Club fiókklubjának, a Kaposvár Center Lions Clubnak két középiskolával van együttműködési megállapodása az iskolai közösségi szolgálat lebonyolítására: a Kinizsi Pál Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskolával valamint a Munkácsy Mihály Gimnáziummal.

A Kinizsi diákjai és kedves tanáraik már sok finomsággal segítették a klubok jószolgálati munkáját. A Munkácsy gimisei csatlakoztak a Balatonlellei és a Center Lions Clubnak az ukrán menekültek élelmezéséhez és ellátásához nyújtott óriási munkájához. Alapos részt vállaltak abban, hogy szombaton mindenki vacsorához juthasson.

Köszönik a diákok és pedagógusaik segítségét! Köszönik a Tóth Pékségnek a zsemléket!


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Balatonlelle Lions Club

Adószámunk:

Számlaszám:


cím: 0 ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba