Évértékelő és vezetőségválasztó taggyűlést rendezett a Balatonlelle LC

A Balatonlellei Lions Club megtartotta az évértékelő és vezetőségválasztó taggyűlését 2021. május 20-án. A klubelnök beszámolt az elmúlt évi tevékenységükről, karitatív munkákról és a gazdálkodási eredményességükről.

Ezt követően a következő év tervezett gazdálkodásáról és klubprogramjairól adott tájékoztatást. A teljes létszámú tagság egyhangúan megszavazta a beszámolókat. Ezt követően szavaztak a klub „új” vezetőségéről, amely ismét a régi lett: Németh István klubelnök, Schadl Márta pénztárnok és Mag János klubtitkár.

Majd egy közös vacsora mellett ötleteltek arról, hogy a telekeladásért kapott nem kevés pénzt milyen hasznos ötletre fordítsák.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Balatonlelle Lions Club

Adószámunk:

Számlaszám:


cím: 0 ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba