Farsangi mulatság a Borostyánvirág Anyaotthonban

A Balatonlelle Lions Club fiókklubja, a Kaposvár Center Lions Club a szezon végén érkezett a Borostyánvirág Anyaotthon lakóihoz farsangolni, de a gyerekek már nagyon várták őket. Már 2 napja a választott jelmezeikben tündököltek.

A rendezvényt a Compass Egyesülettel közösen valósították meg. Az önkéntesek igazán lelkesen, kitünően koordinálták a játékos vetélkedőn, sorversenyen résztvevő gyermekeket. Mindenki nyert, mindenki választhatott ajndékot, tolltartót, füzetet, csokoládét kedve szerint. A lufihajtogatás is igazi meglepetésként sikerült.

A Kinizsi Pál Élelmiszeripari Iskola tanulói, a klub tagjai és a Compassosok valóságos terülj-terülj asztalkámat varázsoltak a konyhába. A csodás csokinyalókák és gusztusos házi készítésű sütik elfogyasztása sem okozott gondot. Már sokan előre lestoppolták, kiválasztották a kedvencüket. Igy történt ez a bögrékkel is.

A szokásos, tavaly ősszel a vírushelyzet miatt elmaradt Bögre Buli pótlására most nyílott lehetőség. A bögrékbe ismét finom bioalmalé került. A gyűjtésében jelentós részt vállaltak a SEFAG Zrt. dolgozói. A délutáni programot a Bárczi Gusztáv EGYMI TanáRock zenekara koronázta meg. Az amúgy is emelkedett hangulatot sikerült tovább fokozni és a gyerekdalokkal táncraperdíteni az otthon lakóit. Este senkit sem kellett elaltatni.

Nagyon jól sikerült délután volt!
We serve!


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Balatonlelle Lions Club

Adószámunk:

Számlaszám:


cím: 0 ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba