Gyermeknapi csokigyűjtést szervezett a Kaposvár Center Lions Club

A Balatonlelle Lions Club fiókklubja, a Kaposvár Center Lions Club idén májusban is megszervezte a gyermeknapi csokigyűjtést. Hálásan köszönik támogatóiknak a sok-sok csokoládét, mellyel hozzájárultak ehhez a mosolycsalogató akcióhoz. 

Külön köszönet jár a Kinizsi Pál Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola tanárainak és tanulóinak, akik a a tavalyi évhez hasonlóan sajátkezűleg készítettek számukra kézműves csokoládékat. Köszönik a Munkácsy Mihály Gimnázium diákjainak adakozását, a Cobra Videotékának, Buza Krisztának, a SPAR-nak, a Polgármesteri Hivatalnak a gyűjtés lehetőségét.

A csokik fogadtatásáról meséljenek a képek!

A Bárczi Gusztáv Óvoda ballagó ovisainak külön kis ajándékcsomaggal, a Duráczky József Óvoda ovisainak pedig még finom cseresznyével kedveskedtek.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba