Kaposvári Charter Night

2021. október 19-én, kedden este tartották azt a rendezvényt, melynek keretein belül felavatták az új Kaposvár Center Lions Club tagjait. A Balatonlelle LC fiókklubjaként működő klub jelenleg 19 főt számlál, aktivitásuk folyamatos, számtalan jószolgálati programot szerveztek már idén is.

A jeles eseményen jelen volt Kaposvár alpolgármestere, Dér Tamás, továbbá Dr. Fogarassy Csaba kormányzó, Keys Mária volt kormányzó, Joe Keys, valamint Major Zoltán szövetségi titkár is. Az este kiváló hangulatban telt, melynek része volt egy finom jótékonysági vacsora elfogyasztása is. Ennek bevételét a kaposvári Gyöngyfa Napközi Otthon támogatására fordítják. 


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Balatonlelle Lions Club

Adószámunk:

Számlaszám:


cím: 0 ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba