Nemzetközi rajzverseny

Nagy sikerrel megtartottuk a „Jót tenni jó” békeposzter rajzversenyünket a Balatonlellei Általános Iskola és Zeneiskola közreműködésével. 

A versenyben 24 tanuló indult, gyönyörű rajzokat készítettek. A helyi TV is jelen volt és forgatott a verseny ideje alatt. A rajzok zsűrizése a jövő héten történik meg, három életkor kategóriában hirdetünk három-három helyezettet. A nyertes kilenc rajzot továbbítjuk a Magyarországi LIONS Szövetségnek, országos zsűrizésre.
Ez úton is köszönjük a szponzorainknak a nyertesek tárgyjutalmait és a három órás versenyre biztosított ételeket és italokat.

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Balatonlelle Lions Club

Adószámunk:

Számlaszám:


cím: 0 ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba