Számítógépeket adott át a Kaposvár Center LC

A felolvasó programok feltelepítése és a pályázatok elbírálása után átadásra kerültek azok a számítógépek, melyekhez a szükséges informatikai eszközöket a Balatonlelle LC fiókklubja, a Kaposvár Center LC biztosította. A szükséges informatikai segédeszközöket a Kaposvári Vikingek Darts Clubbal közösen szervezett I. Kaposvár Center Lions Amatőr Jótékonysági Darts versenyen befolyt összegből, a fiókklub által kiegészítve vásárolták meg. 

Átadták a Vakok és Gyengénlátók Somogy Megyei Egyesülete 15 tagja számára, Barcson, Nagyatádon, Marcaliban, Siófokon és Kaposváron. A nyertesek nagy örömmel és hálával fogadták az adományt. 15 látássérült embertársuknak segítettek abban, hogy kapcsolatot teremtsenek a világgal.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba