Ülést tartott a Balatonlellei Lions Club

2018. november 29-én, csütörtökön rendezték meg a Balatonlellei Lions Club soron következő ülését, melyen jelen volt többek között dr. Chrabák László kormányzó és Fehér Jánosné Nelli régió elnök is.

Németh István, a Balatonlellei Lions Club elnökének beszámolója után a megjelent klubtagok meghallgatták dr. Chrabák László kormányzó úr, valamint Fehér Jánosné Nelli régió elnök tájékoztatóját a hazai, valamint a nemzetközi lions életről.

Ezt követően kötetlen baráti beszélgetésre került sor a klub életéről, illetve arról, hogy hogyan tudná még jobban segíteni a Szövetség a klubok munkáját.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Balatonlelle Lions Club

Adószámunk:

Számlaszám:


cím: 0 ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba